Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.186.139 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Madelon W. Madelon W. uit Almere
Lieve Carla, Met heel veel plezier heb ik bij jou mogen rijden. Altijd een ontspannen sfeer en ik kon af en toe ook even mijn hart luchten bij jou. Vanaf dag 1 heb ik mij op mijn gemak gevoeld! In één keer geslaagd, mede dankzij jou! Dankjewel!!
Sandra Sandra uit Almere
Lieve Carla, dankzij jou vandaag sinds lange tijd weer zelf achter het stuur gezeten. Ik heb al 14 jaar mijn rijbewijs maar heb, zoals je weet, al een aantal jaren rijangst. Na een (opfris)les bij jou voelde ik me al een stuk beter. Je geeft me vertrouwen en hebt geduld. Dat is precies wat ik nodig heb! Ik heb nu al zin in de volgende les 🙂 Dank je wel?
Tamara Korver Tamara Korver uit Almere
Yes! Mijn rijbewijs in the pocket!! Vanaf dag 1 al op mijn gemak bij jou in de auto, bedankt voor alle adviezen, geduld en gezelligheid die je in je lessen meebracht. Ik kan jou aan ieder aanraden. ????
Nathalie Nathalie uit Almere
Na vele mislukkingen ben ik door het eeuwige geduld en de steun van Carla toch geslaagd! Het was altijd gezellig maar er werd wel altijd geleerd. Soms drukte in het gooi en dan weer even relaxed in almere rijden. Dankjewel Carla voor de goede lessen!
Annelies Annelies uit Zaandam
Geslaagd!!! Carla is een geduldige instructiese eigenlijk meer een vriendin tijdens je lessen ze stelt je zo op je gemak dat je alles gewoon doet zonder stress Wat ik nooit verwacht had te hebben mijn rijbewijs is me bij Carla gelukt Dus ik zeg een aanrader Carla Kuller rijschool
Vanessa Vanessa uit Almere
Ik heb met veel plezier de afgelopen jaar bij Carla gereden en heb mijn rijbewijs gehaald. Wil je op een hele gezellige en relaxte manier je rijbewijs halen. Is Carla absoluut een aanrader!
Fam. Wijnen Fam. Wijnen uit Almere
Fijne rijschool.Vooral de persoonlijke benadering/ omgang. Carla is niet alleen rij instruktruce , maar ook mentor en coach. Ze helpt je door de meest lastig situaties heen met veel geduld... EEN AANRADER !!
Gillian Gillian uit Almere
Dank Carla voor alles
Pascal Pascal uit Almere
Super rijschool , veel geduld en geslaagd echt een aanrader voor iedereen. Bedankt carla
Ramcy Ramcy uit almere buiten
Lekker geslaagd , dankzij carla. Moeilijk traject gehad. Maar tofh geslaagd Top carla
Louise Gerritse Louise Gerritse uit Almere
Carla heeft mij van mijn rijangst afgeholpen. Ik heb enorm veel van haar geleerd. Ik heb er wat langer over gedaan vanwege de angst, maar ik ben wel in één keer geslaagd 🙂
elisabeth elisabeth uit almere
Ik kon het niet laten om toch even iets in je gasten boek te zeggen. Wauw in Nog geen vier maanden in 1 x me rijbewijs gehaald maar het was me zeker nooit gelukt zonder jou leuke en hele geduldige lessen. Je manier van uitleggen Is eigenlijk zo simpel dat ik alles gelijk snapte. Bedankt voor de leuke herrinering aan het behalen van me rijbewijs . O ja en voor de lekkere snoepjes. Ha ha. Groetjes
Kelly Rietbergen (17 jaar) Kelly Rietbergen (17 jaar) uit Almere
Ik heb met Carla altijd heel fijn gereden. Ze legt alles goed en rustig uit, en heb daardoor na 1 keer zakken wel mijn rijbewijs gehaald. Ook de theorie behandeld ze nog tijdens het rijden en dat was erg fijn. Hierdoor haalde ik mijn theorie in één keer. En zoals je ziet, eenmaal bij haar leren parkeren is in een veel grotere auto dan ook te doen! Ik mis der nu al en rij nu pas 2 weken niet meer bij haar! wel denk ik nog altijd aan der tijdens het rijden! Ik hoop dat als jij ook bij haar gaat rijden jij net zoveel plezier in het rijden krijgt als ik en het net zo goed kan aan het eind van alle gezellige en vooral hele leerzame lessen! 😀 Groetjes Keltje!.
megan megan uit Almere
Goede rijles gehad, ben in een keer geslaagd
Aleksandra Aleksandra uit Almere
Carla is een prima rijinstrukteur. Bij haar heb ik heel veel geleerd, waaronder parkeren - lukt echt altijd als je tips van Carla volgt. Net vandaag moest ik in een hele krappe vak inparkeren (keuze had ik niet), over de stoeprand en achteruit. Mooi gelukt! Was zo trots dat zelfs foto van gemakt! 😀 Maar wat net zo belangrijk is als technisch goed auto kunnen beheersen, bij Carla heb ik ook een stukje zelfvertrouwen in mezelf achter het stuur gekregen. Je moet toch dat gevoel hebben, dat je auto kan rijden. Ik ben heel blij dat ik bij Carla mocht lessen! Zij is geweldige rijinstructeur en ook gewoon goede mens! Bedankt!
Kineta Agyemang Kineta Agyemang uit Almere
Carla is een fijne instructeur. En zoals ze zelf vermelde niet alleen een fijne rijinstructeur maar ook coach en mentor. Ze geeft mij na de lessen altijd wat aandachtspunten mee om over na te denken waardoor het de volgende keer veel beter gaat. En met haar hulp ben ik van mijn angst af. Ik ben nog niet toe aan examens maar met haar lessen heb ik er alle vertrouwen in.
Jidske Groot Jidske Groot uit Almere
Ik heb veel geleerd van Carla; ze nam rustig de tijd en had veel positieve feedback. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar en vind dat ze zich goed kan inleven. Mijn zelfvertrouwen groeide tijdens de lessen en op 12 april heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Bedankt Carla, je bent een topper!
Kelly Timmerman Kelly Timmerman uit Almere
RIJBEWIJS GEHAAAAAALD !!! — met Carla Kullerrijopleidingen.
Dominique Passe Dominique Passe uit Almere
Ik heb altijd met erg veel plezier en gezelligheid gereden bij Carla. Je leert terwijl je het gevoel hebt naast een vriendin te zitten en lekker gezellig aan het kletsen bent. Ik heb veel geleerd en mijn rijbewijs is binnen! ZEKER EEN AANRADER!! Dominique
Brigitte Sparnaaij Brigitte Sparnaaij uit Hilversum
Brigitte Sparnaaij donderdag via mobiel. Ohja, vandaag een jaar geleden haalde ik mijn rijbewijs! Met dank aan de fijne lessen van Carla Kullerrijopleidingen in 22 uurtjes. En ja daar ben ik nog altijd trots op (cc Carla Kuller.)